Erfgoed beleving

Beleving van erfgoed in vele vormen!

Een monument / erfgoed beleving is meer dan alleen een standbeeld of een mooi kasteel! Onze ongelooflijke collectie van 60.000 monumenten in Nederland, bestaat ook uit monumentale panden, bruggen, molens, buurten, interieurs, natuurmonumenten, herdenkingstekens, musea en ga zo maar door! Dus onze monumenten zijn niet alleen te zien, maar ook te voelen, te ruiken, te beleven … en nu ook te beluisteren!

Trek erop uit, er is zoveel te beleven!

Erfgoed-beleving / Nico van Eeten gaat dus graag verder dan alleen Beleving. Wij zijn – samen met onze afdeling advies en realisatie onderdeel van Men’s Tradition, een betrokken en ervaren partner als het gaat om behoud, restauratie en promotie van ons Nationale Erfgoed! Zo herstellen we historische drinkwatervoorziening, zorgen we voor mooie, informatieve markeringen en evt. ‘beleef’ arrangementen op mogelijke rustplaatsen.

Drinkwatervoorziening

Erfgoed-onderhoud / Nico van Eeten staat bekend om zijn fraaie – en functionele!! – herstel van historische waterpompen. Niet alleen krijgt uw mooie waterpomp een prachtig, nieuwe gezicht. We zorgen er ook voor dat dit imponerende monument weer vers drinkwater levert! Wat voor een mooi (luister)verhaal kun je daar over vertellen?

Markeringen, rustplaatsen en arrangementen

Door persoonlijke betrokkenheid met ons waardevolle erfgoed, werken we ook graag mee aan de promotie hiervan. Dat betekent dat we ook – op mooie routes – markeringen kunnen plaatsen. Deze zijn er in vele vormen, zoals banken, markeringen en herdenkingstekens. Uiteraard in de mooie, historische stijl van het project of de omgeving. U kunt bij ons ook terecht voor leuke, geheel verzorgde  arrangementen en rondleidingen in ons mooie erfgoed. Informeer naar de mogelijkheden.